Bytomski.pl
Zamknij menu
  • Informacje
  • Kultura
  • Polityka
  • Gospodarka
  • Eko
  • Forum

Sprawdź co słychać w regionie

piekary.info
glivice.pl
nowinytyskie.pl
ngs24.pl
24kato.pl
rudzianin.pl
zabrzenews.pl
chorzowski.pl
tarnowskiegory.info
24zaglebie.pl
ślązag.pl
Logo - bytomski.pl
teraz

18 oC

Bytom
powietrze

Wspaniałe powietrze!

  • Informacje
  • Sport
  • Kultura
  • Polityka
  • Eko
Szukaj
menu Menu
Reklama Redakcja Kontakt
Obejrzyj Posłuchaj
Logo - bytomski.pl
  • Informacje
  • Sport
  • Kultura
  • Polityka
  • Eko
sterowanie galerią

Nawiguj za pomocą klawiatury, lub gestów na urządzeniu mobilnym.

poprzednie zdjęcie następne zdjęcie
Gumiklyjzy
fot: Joanna Furgalińska

Jak przyrządzić klasyczne śląskie makówki? Jak zrobić moczkę i karpia po śląsku? Tradycyjne regionalne przepisy przypomina Joanna Furgalińska

galeria 8 / 13
zamknij galerię

Gumiklyjzy

Teraz coś na tradycyjny śląski obiad w drugi dzień świąt. Po pierwsze, na stole nie może zabraknąć śląskich klusek, zwanych pięknie gumiklyjzami. Przepis banalnie prosty.

Bytomski pl

Wydawca mediów lokalnych

MediaOperator

Dostawca hostingu

lh.pl

Nie zapomnij
zapoznać się z:

polityką prywatności

regulamin korzystania z portali

Twoje miasto

Piekary Śląskie Chorzów Tarnowskie Góry Ruda Śląska Świętochłowice Tychy Bytom Katowice Gliwice Zabrze Zagłębie

Skontakuj się z nami

Kontakt

Wydawca

Pogoda

Noclegi

Reklama

Redakcja

Facebook
instagram
RSS